Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Confident Consult Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Marturii
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Traditia marturiilor este destul de veche, se pare ca primele marturii, la nuntile aristocratilor europeni erau sub forma de bomboniere din cristal sau portelan sau sub forma de pietre pretioase.In interiorul lor erau de obicei bucati de zahar sau obiecte micute care simbolizau sanatatea si regalitatea, in conditiile in care, in acel timp zaharul era foarte scum si accesibil doar oamenilor instariti. Mai tarziu traditia marturiilor a fost imbratisata si de clasele de mijloc ale societatii. In timp, bombonierele au fost inlocuite cu migdale, iar in secolul al-XIII-lea cu migdale invelite in zahar, numite 'confetti'.

De catva timp, si la noi se obisnuieste ca la nunti sau la botezuri, pe mesele invitatilor sa apara aceste 'marturii', cel mai adesea sub forma arahidelor glazurate invelite in tul, la care se poate prinde o eticheta cu numele mirilor sau bebelusului si data. In aceste fel, la plecare, invitatii iau cu ei o mica amintire de la evenimentul la care tocmai au participat.

Noi va oferim marturii in diferite culori la cele mai bune preturi, fie sub forma finala, a micilor bomboane invelite in tul, fie sub forma de kit-uri pe care le puteti asambla usor.
Din Gura in Gura
Alte Produse